Partners

.mdd is een veelzijdige en innoverende partner ten dienste van de ontwikkeling van uw onderneming.

"Wat ons inspireert en motiveert zijn familiewaarden. Zij vormen de basis voor wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Hierdoor bieden wij oplossingen van hoge kwaliteit, vermijden wij tijdrovende procedures en geven wij zin aan werk waarbij iedereen persoonlijk betrokken is. »

.mdd staat voor kwaliteit, innovatie en design. Kwaliteitsproducten geliefd bij vele architecten over de hele wereld.

Al meer dan 30 jaar ontwerpt en produceert EOL 100% Franse kantoormeubelen. Dankzij onze productiecapaciteit, opslag en ultramoderne logistiek is EOL een referentie op de Europese markt.

Onze knowhow stelt ons in staat onze op Frans design geïnspireerde lijnen een hoogwaardige afwerking te geven. EOL selecteert zorgvuldig de beste materialen met een speciale nadruk op ecologie. Deze know-how is de uitdrukking van verschillende grondbeginselen : het streven naar kwaliteit en veiligheid bij het gebruik van het produkt, de ondersteuning van de werkgelegenheid en van de nationale economie, de beperking van de milieu-effecten en de garantie dat de strengste sociale normen in acht worden genomen.

Omdat een werknemer die zich goed voelt efficiënter en loyaler is, ontwerpen onze ontwerpers esthetisch, innovatief en ergonomisch meubilair om een functionele en motiverende omgeving te bieden.

Omdat thuis zo'n bijzondere en belangrijke plek is, maakt GAZZDA er graag bijzondere meubels voor. GAZZDA helpt mensen een huis te bouwen waar ze trots op kunnen zijn... dat ze laat glimlachen door er gewoon over na te denken... dat een geweldig gevoel geeft gevoel als ze er over praten... dat verfrist ze als ze er in rusten... 


De roots van GAZZDA zijn in Bosnië te vinden. Naast de geweldige natuur heeft Bosnië nog veel meer te bieden. Het is een land waar oosterse en westerse culturen samensmelten, met een lange traditie van muziek, films, beeldende kunst en vakmanschap. Daar hoort ook fijn metaal- en houtwerk bij, en natuurlijk de productie van meubels. Deze indrukwekkende combinatie doet je misschien denken dat Bosnië een ideale plek is om opmerkelijke meubels te maken.


SUNS is er helemaal op gericht om steeds meer mensen te laten genieten van een outdoor lifestyle. Wat is er immers fijner dan met vrienden en familie genieten van een lekker drankje en goed gesprek, buiten in de zon? 

Met fraaie, robuuste en aantrekkelijke designproducten, word jouw tuin, terras en patio een verlengstuk van je woonkamer. Want waarom zou je in de keuze van je tuinmeubelen genoegen nemen met minder? 

Ook buiten wil je comfortabel zitten, in een aangename sfeer die past bij jouw levensstijl. Met de hoogstaande materialen, het fraaie design en de slimme constructies van SUNS is er buiten meer mogelijk dan je denkt. Enjoy the outdoors!

La Binchoise staat gelijk aan jarenlange ervaring voor verbouwings- en opfriswerken. Hun dienstverlening gaat van eenvoudige schilderwerken tot de volledige renovatie van uw pand. Valse en glazen wanden, sanitaire installaties, vloerwerken, volledige transformatie, ... Dit alles gebeurd steeds met de grootste nauwkeurigheid, passie en een glimlach! 

Je merkt het al; de stad Binche heeft veel meer te bieden als carnaval en een gezellige marktplaats: vakmannen met kennis van zaken en een nationaal bereik voor het uitvoeren van al jouw werken!
Voor de projecten waar CloNaRt aan werkt, doen wij steevast beroep op hun diensten en dit tot grote tevredenheid van onze klanten, groot of klein!

.