Kokedama Pachira Aquatica

Kokedama met Pachira Aquatica KOKEDAMA Het is een plant waarvan de wortels vastzitten in een mengsel van klei, veenmos en een vitaminesubstraat. Alles verpakt in een bal van schuim. De techniek komt uit Japan en is uitgevonden in de jaren 90. 

Zo onderhoud je je kokedama: week de schuimbal één keer per week een uur in water (eventueel regenwater) en wring hem daarna uit. De bal zal erg nat zijn, dat is genoeg voor een week. Als het erg warm is, controleer dan of de bal niet helemaal droog is. 

Wij bezorgen de kokedama met de bijbehorende kooi. Zwart metalen kooi Voet: 24,5 x 24,5 cm Hoogte: 59,5 cm 

PACHIRA AQUATICA Inheems in Midden- en Zuid-Amerika, is deze plant populair geworden zowel op onze breedtegraden als in Zuidoost-Azië. Gevlochten in 5 voet, neemt het de 5 elementen van Feng-Shui op. Het wordt daarom 'Boom van Geld '' in Chinese symboliek. Het zou financieel succes in China symboliseren Deze plant houdt van warmte en vochtigheid en doet het het beste een paar meter van een raam bij een temperatuur tussen de 15 en 25 ° C. Je zult zijn bladeren van zoveel naar de andere moeten spuiten als je wilt dat ze heel glanzend blijven. en in goede gezondheid. 

Let op, deze plant verdraagt helemaal geen temperatuur onder de 5 ° C.

120.00 €
Please select variants first