“Back to School”

04-06-2021

Deze zin ligt gelukkig nog een paar maanden voor ons uit; laten we eerst maximaal genieten van de zomermaanden, wat hernieuwde vrijheden en wie weet, een leuke vakantie ;-)!

Wat ons echter opvalt, volgend op de aanvragen van verschillende bedrijven, is dat menige organisaties van plan zijn september ook aan te vinken als het "Back to Work" streefdoel.

Sommige organisaties gestaag en andere met een maximale bezetting en liefst iedereen op fulltime basis.

Wist je dat...

...Clo-NaRT jou hierbij kan begeleiden?

Dankzij onze expertise en ervaren partners, tonen wij jou graag en met kennis van zaken aan hoe jij jouw kantoorruimte kan gaan optimaliseren, hoe je eventueel in maandelijkse (huur)kosten kan gaan besparen, teams beter (en makkelijker) samen kan laten werken en wie weet... zelfs zorgen voor die break-out room waar iedereen stilletjes van droomt!

Hebben jij en jouw organisatie de beslissing genomen om ook "post-covid" de werknemers deeltijds thuis te laten werken en overwegen jullie te investeren in thuiswerkplekken?

Vanaf 100K kan je terecht bij een aantal grote Leasingpartners voor een leasing; 100% fiscaal aftrekbare rente en geen impact op de cashflow!

Is jouw structuur kleiner? Geen nood: ook hier bieden we graag onze hulp en kennis aan en gaan, samen met jou, op zoek naar de beste oplossingen!

Wil je er wat meer informatie over? Deze kan je hier bekomen!