Diensten

Space Design & Omptimization

Clo-NaRt staat jou graag bij vanaf de beginfase; alles begint met een luisterend oor om jouw specifieke noden en wensen te vertalen naar concrete opties om jouw werkruimte op te frissen, optimaliseren & transformeren.

Na analyse van deze gesprekken, stappen we over op een inventarisatie; wat heb je juist nodig en waar. Ben je zelf niet helemaal zeker? 

Geen nood, onze ervaring laat ons toe jou te adviseren en dit steeds rekening houdend met een potentiële groei van jouw bedrijf!

Wat krijg jij van ons na verwerking van al deze gegevens? De eerste 2D en 3D intekeningen, steeds met een mogelijke variante, dit staat ons samen toe te verfijnen en over te stappen naar de volgende fase: "Details & Negotiation". 

Details & Negotiation

In deze fase van jouw project draait alles om details; welke materialen, kleuren en stoffen gaan we verwerken? Niet enkel het visuele aspect is hierbij van belang, maar ook duurzaamheid, corporate branding en het gevoel dat je wil opwekken als je bezoekers zal ontvangen. 

Deze keuzes gaan mee het succes van de transformatie bepalen en dienen dan ook met de nodige aandacht en kennis te gebeuren!

Zijn we er helemaal aan uit? Dan gaat Clo-NaRt voor jou op zoek naar de meest geschikte partners, onderhandelen we graag voor jou de tarieven en bundelen wij dit alles samen in een gedetailleerde presentatie. 

Ben je volledig overtuigd en klaar voor de volgende stap? Op naar "Planning & Execution"! 

Planning & Execution

Dit is de laatste stap alvorens jij jouw vernieuwde werkruimte kan gaan betreden; Clo-NaRt zorgt samen met ervaren partners voor de eventuele aanpassingen binnen jouw werkomgeving, dit kan gaan van schilder- en behangwerken tot het plaatsen van valse wanden, nieuwe vloeren, aanpassing elektriciteitswerk, ...

Al onze partners werden met zorg geselecteerd en hebben jarenlange ervaring achter de rug.

Clo-NaRt draagt zorg voor de installatie van het nieuwe, gerecupereerde of refurbished meubilair, electronica en de finishing touch door middel van de gekozen accessoires.

Als kers op de taart volgt de grote schoonmaak en rest jou maar één ding te doen; jouw nieuwe droomomgeving in gebruik nemen!